Design Uncategorized

Milan Design Week

  • Click to enlarge

Back from a great trip to Milan where I visited the Design Week. Suitcases full of press releases and 8 hours of footage (8!). Met inspiring people… Saw beautiful things… My head is processing all this new information now… Editing starts to tomorrow… Already…

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Milan Design Week

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: