Koken & genieten

Red Valentino Shop

Red Valentino
Nederlands: Er zijn mooie kledingwinkels waar een interieurarchitect op intelligente wijze wat rekken, funky etalagepoppen en glossy posters heeft gecombineerd. En er zijn kledingwinkels die je meteen weten mee te zuigen in hun droomwereld. De shop van Red Valentino in de Schuttershofstraat in Antwerpen past in de laatste categorie. Van zodra ik er binnenstapte werd ik overweldigd door een instant sprookjesgevoel. De Antwerpse winkel is na Milaan pas de tweede mono-brandstore van het speelse Valentino-zusje wereldwijd. De shop werd ingericht door Maria Grazia Chiuri en Pierpaolo Piccioli, de creative directors van het huis. En ja, ook de kleren zijn de moeite!

English: There are great shops where an interior designer intelligently has combined racks, mannequins and glossy posters. But some stores mesmerize you instantly.The shop of Red Valentino in the Schutterhofstraat in Antwerp fits into the latter category. As soon as I entered the shop, I was overwhelmed by an instant fairy tale feeling. The Antwerp store is only the second mono-brand shop worldwide after Milan. The interior was designed by Maria Grazia Chiuri and Pier Paolo Piccioli, the creative directors of the house. And yes, the clothes are also worth seeing!

IMG_3634

IMG_3636

IMG_3637

IMG_3639

IMG_3640

IMG_3641

IMG_3632

Red Valentino

Freelance copywriter, voice-over en tv-producer (voor het programma Tendens) Mijn blog is een combinatie van een uitlaatklep, testlab en kletshoekje. Ik blog graag over lekker eten, ben verzot op mealpreppen en wil bewijzen dat ook solo eten niet suf of zielig hoeft te zijn. Vroeger heb ik ook nog voor de radio en de geschreven pers gewerkt. Contact: isabelle punt uselli @ gmail dot com

0 reacties op “Red Valentino Shop

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: